'Een goede pitch is je visitekaartje'

Maandagavond won Eline Leijten in de Jaarbeurs Utrecht het 'NK Pitchen voor Ondernemers'. Een goede pitch is van groot belang voor een ondernemer, zegt Leijten.

Lees het hele artikel

Eline Leijten is de beste pitcher van 2017

Eline Leijten is de winnaar van het NK Pitchen 2017. De oprichter van Plugify bevestigde maandagavond in Utrecht daarmee haar reputatie als ijzersterke verhalenverteller.

Lees het hele artikel

Eline Leijten (Plugify) wint NK Pitchen

Eline Leijten van Plugify heeft de tweede editie van het NK Pitchen voor Ondernemers gewonnen. In de Utrechtse Jaarbeurs ontving zij maandag de award voor Beste Pitcher van Nederland 2017.

Lees het hele artikel

Vijf tips voor een ijzersterke pitch van de 'Nederlands Kampioen Pitchen'

Ondernemer Jouri Schoemaker won afgelopen jaar het Nederlands Kampioenschap Pitchen. "Een overtuigende pitch is een must voor elke ondernemer", zegt hij.

Lees het hele artikel

Dit zijn de 4 belangrijkste tips van de beste pitcher van Nederland'

Jouri Schoemaker werd onlangs Nederlandse kampioen pitchen. Zijn geheim? Veel oefenen op de gekste en drukste plekken.

Lees het hele artikel

Je bedrijf pitchen doe je zo volgens experts

Het pitchen van je verhaal als ondernemer is één van de moeilijkste dingen. Hoe zorg je ervoor dat mensen je verhaal niet vergeten (en niet in slaap vallen)?

Lees het hele artikel

'Een goede pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog'

Koninklijk bezoek in Z in Zaken: Pitch Queen Nathalie Mangelaars weet alles van pitchen. Zonder een goede pitch is het voor een ondernemer moeilijk om goede zaken te doen.

Bekijk de video

Jouri Schoemaker wint NK Pitchen

Recent vond de primeur van het NK Pitchen voor Ondernemers plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Zes topondernemers gingen met elkaar de strijd aan om de titel ‘Beste pitch van Nederland’. Jouri Schoemaker van Shake-On wist de titel en de hoofdprijs van € 10.000,- aan diensten in de wacht te slepen.

Lees het hele artikel

Jouri Schoemaker wint eerste NK Pitchen

In de Jaarbeurs Utrecht vond 31 maart de primeur van het NK Pitchen voor Ondernemers plaats. Zes topondernemers gingen met elkaar de strijd aan om de titel ‘Beste pitch van Nederland’. Jouri Schoemaker van Shake-on wist de titel en de hoofdprijs van € 10.000,- aan diensten in de wacht te slepen.

Lees het hele artikel