Momice

Co-founder & Managing Director Rutger Bremer over het NK Pitchen
"Ik denk dat dit soort events van groot belang zijn voor (startende) ondernemers. Het hebben van een goede pitch van belang voor de presentatie van je bedrijf. Maar ook het maken van de pitch helpt je bij het scherpstellen van het totaalplaatje - en het vertellen van je verhaal.

Bij Momice weten we hoe belangrijk sponsoren zijn voor het organiseren van dit type events. We zijn daarom blij dat we een bijdrage kunnen leveren. Daarnaast is dit event een prachtige kans om te laten zien hoe Momice van toegevoegde waarde kan zijn voor organisatoren en deelnemers van B2B of B2E events.”

Over Momice
Momice biedt alles-in-1 event software, waarmee event professionals eenvoudig hun je bezoekersregistratie, uitnodigingen, event website en event enquêtes beheren vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool. Deze white label tool is ontwikkeld voor en door event professionals.

Momice is zelf inmiddels de fase van start-up voorbij. Het bedrijf werd in 2013 gestart door 5 event-professionals en software ontwikkelaars en is inmiddels uitgegroeid naar 13 man in Nederland en heeft vestigingen in Zuid Afrika en Libanon.

“Maar ook al zijn we nu geen start-up meer, we blijven leren - en steeds ons product bijschaven. Door heel goed te luisteren naar feedback van onze klanten en op zoek te gaan naar nieuwe innovaties blijven we onszelf steeds vernieuwen”, aldus Rutger Bremer.

« Naar het overzicht