De organisatie

Het NK Pitchen is een initiatief van het bedrijf Pitch Academy. Eigenaresse en Pitch Queen Nathalie Mangelaars startte dit platform waarop zij samen met andere pitchtrainers haar droom verwezenlijkt om Nederland het beste pitchland ter wereld te maken. Acht jaar geleden won zij zelf Pitch Wedstrijden met haar eerste startup. Toen meerdere mensen haar om hulp vroegen bij het maken van een pitch, besloot Nathalie om zich fulltime te storten op het geven van Pitch Trainingen.

In de afgelopen jaren heeft zij ruim 4000 mensen geholpen om een verrassende pitch vorm te geven. Pitch Academy verzorgt o.a. trainingen voor de Rabobank, PostNL en grote startup competities als New Venture. Ook is Nathalie een veelgevraagde expert in de media. Zo schoof zij aan bij het RTL Z programma “Z in Zaken”, stond ze in het AD en is zij binnenkort te zien in een aflevering van Het Klokhuis. De succesfactoren voor een goede pitch zijn volgens haar: 1) Een sterke inhoud, 2) Deze goed af te stemmen op je doelgroep en 3) Een ‘pitch stijl’ te kiezen die past bij je persoonlijkheid.

Waarom wordt dit evenement georganiseerd?

Het NK Pitchen team heeft één droom: Nederland in 2020 het land met de beste pitchers ter wereld te maken. Oprichtster Nathalie Mangelaars: “Nederlandse ondernemers zijn ontzettend innovatief, maar dragen dit te weinig uit en zijn erg bescheiden. Ik geloof dat ondernemers door middel van hun pitch over kunnen brengen waarin zij zich onderscheiden, zonder dat dit een plat verkooppraatje wordt. Dit wil ik graag aan hen laten zien! Draag uit waar je goed in bent en positioneer je met een sterk verhaal. Je zult zien dat je bedrijf sneller groeit omdat je de juiste klanten en financiers aan je verbindt.”

Nathalie zet zich daarom samen met eventmanager Hannah Boere in om dit evenement tot een grandioos succes te maken!

Het NK Pitchen voor Ondernemers team