Michiel Kalverda

Eindbaas TMI.news

Michiel Kalverda van TMI.news vertelt over zijn drijfveer:
Sinds het moment dat ik het idee kreeg voor mijn bedrijf begon er een vuur in mij te branden. Ieder succes dat we boeken, geeft mij zo enorm veel energie; daar leef ik dagen op voort. Bovendien is de scheidslijn tussen echt nieuws en fake nieuws tegenwoordig zo dun, dat maakt dat de urgentie voor ons product heel erg hoog is.

Waarom Michiel het NK Pitchen voor Ondernemers wil winnen:
“Ik geloof dat ik de beste pitcher van Nederland ben, dat wil ik graag laten zien op het podium van het NK Pitchen.”

Website LinkedIn

Eline Leijten

Founder & CEO Plugify

Eline Leijten van Plugify vertelt over haar drijfveer:
“Mijn grote passie is muziek. Het is mijn missie om met Plugify de magie van live muziek voor iedereen toegankelijk te maken.”

Waarom Eline het NK Pitchen voor Ondernemers wil winnen:
“Ik ben een geboren performer en het podium is mijn natuurlijke habitat. Ik zou graag het podium van het NK Pitchen pakken om mijn passie met het publiek te delen ”

Website LinkedIn

Alex Dings

COO BitSensor

Alex Dings van Bitsensor vertelt over zijn drijfveer:
“Ik word gedreven door het bouwen, uitbreiden, door ontwikkelen en verbeteren van dingen zodat het maximale potentieel bereikt wordt. Iets uit niets bouwen en alles wat je er in stopt er ook weer uit te zien komen, geeft mij heel veel energie!”

Waarom Alex het NK Pitchen voor Ondernemers wil winnen:
“Ik wil een podium bieden voor ons product. Ik geloof er oprecht in en mijn hart en ziel zit er in. Ik kan er met passie over praten en die passie zorgt er misschien wel voor dat ik kan winnen.”

Website LinkedIn

Ralph de Groot

Co-Founder & Marketing Restoranto

Ralph de Groot van Restoranto vertelt over zijn drijfveer:
“Ik denk dat de restaurant sector niet perfect werkt en dat gaan wij oplossen. Ik zie dat ondernemers onder de huidige situatie lijden en ik denk dat dat niet nodig is.”

Waarom Ralph het NK Pitchen voor Ondernemers wil winnen:
“Het verhaal van Restoranto is zo sterk, puur op het verhaal zou ik het NK moeten winnen!”

Website LinkedIn

Sabrina Bos

Founder & CEO accessART

Sabrina Bos van accessART vertelt over haar drijfveer:
“Ik vind het ontzettend gaaf om te zien dat we de kunstenaars heel erg gelukkig maken door onze verdiensten. Hen door het dolle zien zijn door de verbinding met de koper is een mooie bevestiging van ons werk. Het uiteindelijke doel is op internationale schaal betaalbare kunst toegankelijk maken voor iedereen.”

Waarom Sabrina het NK Pitchen voor Ondernemers wil winnen:
“Ik spreek vanuit mijn hart en ga er helemaal voor. Bovendien is mijn onderneming meer dan een idee, het is al tot uitwerking gebracht en dat onderstreept de kracht van mijn pitch.”

Website LinkedIn

Lucas van der Meulen

Co-founder Surprise Dinner

Lucas van der Meulen van Surprise Dinner vertelt over zijn drijfveer:
“Ik houd heel erg van ondernemen. Waar anderen problemen zien, zie ik oplossingen en als ik ergens in geloof dan ga ik er voor. Door te ondernemen kan ik mijn eigen koers varen en daar kan ik mijn ei maximaal in kwijt.”

Waarom Lucas het NK Pitchen voor Ondernemers wil winnen:
“Surprise Dinner is een leuk en vernieuwend concept. Het is schaalbaar en heeft veel potentie, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. We willen zo veel mogelijk mensen in aanraking brengen met de pareltjes in de horeca die men nog niet kent. Een podiumplek op het NK Pitchen kan daar enorme boost in geven.”

Website LinkedIn